NYyyyyyyYYYYYyyyyy PC!!!! :3

I går skrev jeg jo at jeg skulle på teater igjen, men da mamma og jeg kom ned viste det seg at vi ikke begynte i går likkavæl! XD

Fikk ny Pc i dag, og jeg trengte ikke betale'n sjøl engang!! Siden storesøstra mi konfirmerte seg (og det kosta jo en go del tusenlapper) og jeg ikke ville, fikk jeg PC i u-konfirmasjonsgave!! Hadde tengt å kjøpe sjøl, men jeg tror Svein (stepappa) fikk'n litt billigere, siden han jobber for et slags Pc-firma!

Skoledagen i dag har vært grei. Lame start med engelsk fordypning (jeg suger ikke i engelsk, jeg er bare for lat til å lære spansk, tysk eller fransk) hvor vi hadde prosjekt om hver vår stat i USA. Musikktimen var kjedelig, så jeg tegna heller en ugle som røyka harsj (det var Martine sin ide, konk mellom meg og Gard på Face)! Etter en naturfagtime med prosjekt, måtte vi se på det tregeste foredraget jeg noen gang har sett, om Fresenius Kabi, Nexans og Saugbruks.  og etter det  var det egentlig matte, men vi fortsatte med naturfagen isteden.

Hjemme slang jeg meg like greit på sofaen og så på slutten av Family Guy, og så dobbelepisode Simpsons. Etter det igjen satt jeg meg og tegnet gift/fan-art til Wolfs4evR på DA (deviantART)!

Her er tegningen min! Det er Bejuix! 

Nettsida til Wolfs4evR;

http://twoworldapart.weebly.com/fan-art.html

Det var vel nok for i dag! :3

 

HAR DU NOEN GANG SMAKT ISTESAFT?

LIKER DU Å TEGNE?


2 kommentarer

Camilla

28.apr.2011 kl.20:51

Ja istesaft er veldig godt og jeg liker å tegne<3

Oki

28.apr.2011 kl.22:20

Yaaaa!!! :D

Skriv en ny kommentar

Oki

Oki

14, Halden

Heavy! You want it heavy! Welcome to my world, feel the weight of it grinding down, and Heavy! I want it heavy! Welcome to my world, feel the weight of it grinding down again

Kategorier

Arkiv

hits